Om meg

Jeg er en Norsk/Svensk CMAS 2 fridykkerinstruktør bosatt i Asker.
Som holder fridykkerkurs CMAS 1,2 og 3 og badevaktkurs for Frivannsliv AS på Østlandet.
Jeg er også tilknyttet fridykker klubben Spearos Oslofjord.

Jeg har en fin familie med 3 barn + 1 bonusdatter.
Fire jenter + madammen…hjelp!

I 2016 kom tvillingjentene mine Jenny og Martine. Og disse små premature sötnosene på 1,1 og 1,6kg skrek og skrek, natt og dag med kolikk. Kolikk i Stereo som gråter utrøstelig er ikke bare bare. Blå/lilla under øynene og utslitt så ble jeg så desperat at jeg googlet etter: <hvor finner man stillhet>. Resultatene var et par yoga sider, og så var det et youtube klipp fra Frivannsliv.no
Filmen som fanget min intresse var en film om uv-jakt i Mjømnesundet.
Der man ser Simen og Jan opplever torsken svømmer helt inn på harpunen. Magisk tenkte jeg. Og la ut fluefiskeutstyret på finn.no. For fluefiske greiene var mere hustle enn kos og opplevelse.

Jeg har alltid elsket å fridykke. Helt siden jeg var 9 år gammel og så Luc Besson filmen The Big Blue i 1988. som handler om fridykker pionerene Jacques Mayol og Enzo Maiorca. Og i alle disse årene så har jeg dykket slik som jeg lærte i den filmen. Med hyperventilering og mange inn og ut pustinger.

50-60 youtubeklipp senere så forsto jeg at alt jeg hadde lært meg fra barndoms filmen fra 80´tallet var livsfarlig. Jeg meldte meg så på et kurs for fridykking, for dette ville jeg lære skikkelig. Etter en lang helg, helt utmattet så hadde jeg fått meg 3*Cmas fridykkkersertfikat. Og meldte meg inn i Spearos Oslofjord. Og begynte å være hjelpeinstruktør for Oslo kursene til frivannsliv.
Nå er jeg selv blitt fridykkerinstruktør CMAS 2* og er deltidsansatt i Frivannsliv.no
Tvillingen har forstått at pappa elsker å dykke. Jeg har nok påvirket dem ganske mye. For plutselig så har dem tatt av seg brillene og leker med min dykkemaske og så maser på at dem vil dykke i badekaret.